PRE-ORDER je Darkroom Door produkten

LET OP ! ALLEEN PRE-ORDER! LEES ONDERSTAANDE INFO EERST VOOR JE BESTELT

De stempels in deze map komen pas online als we een besteldatum gepland hebben staan. Als je dat wilt kun je per email laten weten dat je een pre-order wilt plaatsen. We sturen je dan een email als we een datum hebben.

Als wij een order plaatsen bij DarkroomDoor, moeten wij aan een minimum aantal/bedrag komen. We verzamelen jullie pre-orders en zodra we aan het minimum zitten, plaatsen we de order bij DRD. Je kunt je bestelling afronden in de webshop, je ontvangt een bevestigings email met daarin het totaal bedrag en een kopie van je factuur, hierop staan onze bank gegevens. Alleen vooraf betaalde bestellingen worden meebesteld. Staat het stempel dat je wilt hier niet tussen, mail ons dan eerst even voordat je je bestelling plaatst, wij zullen kijken of hij leverbaar is en hem dan in de webshop plaatsen. Daarna kun je je order afronden.

De stempels moeten een lange reis maken, dus houd rekening met een wachttijd voor internationale verzending EN Douane vertraging. Gemiddeld zal dit 3-4 weken duren voor wij alles in huis hebben vanaf het moment van dat wij bij DRD bestellen.  * Je order wordt pas verzonden als deze compleet is. 

Wil je de artikelen die op voorraad zijn wel meteen hebben ? Plaats dan 2 losse bestellingen. 

UITERSTE BESTELDATUM : 14 DECEMBER 2022